A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
aigua mineralsintagma nominal femení |
Educació Química - EduQ (2008) Freqüència: 16 Un exemple quotidià el trobem en les aigües minerals. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 16 El professor Miquel Paraira presenta una activitat experimental d’anàlisi d’aigües minerals, un bon context per introduir al laboratori algunes tècniques d’anàlisi, com ara les volumetries. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 16 L’objectiu d’aquest conjunt d’experiències és que els alumnes posin en pràctica coneixements ja adquirits per determinar la composició i les característiques d’un dels productes comercials més consumits arreu del món: les aigües minerals naturals. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 16 Al mercat es poden trobar aigües minerals naturals, que tot i tenir en molts casos una composició similar, presenten diferències entre elles. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 16 Com que cada grup fa una posada en comú dels seus resultats, els alumnes poden comparar les característiques de diverses aigües minerals que hi ha al mercat. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 16 Comparant els vostres resultats amb els d’altres grups, quines són les principals diferències en la composició de les aigües minerals analitzades? |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 16 Quins creieu són els anions i els cations més freqüents en les aigües minerals? |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 16 En concret, l’article inclou dotze problemes per abordar càlculs estequiomètrics amb substàncies familiars com ara els medicaments, els fertilitzants i les aigües minerals, o bé problemes relacionats amb la problemàtica de les emissions de diòxid de carboni. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Una aigua mineral natural molt tradicional del Massís Central Francès se sotmet a un procés de desferrització i de desmanganització parcial, per satisfer les exigències legals. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Segueix etiquetant-se —legalment— com a aigua mineral natural, però és ben diferent d'abans, quan no es processava. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Una aigua potable preparada que amaga tot el que pot el fet que no és aigua mineral natural, i posa la denominació de producte amb lletra del mateix color que el fons, i amb una mida i una posició totalment inesperades. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons