A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
alimentariadjectiu |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 55 Durant la meva estada a la Facultat de Farmàcia de Barcelona, l'any 1979, vaig participar en la fundació de l'Associació de Ciència i Tecnologia dels Aliments, ACCA, amb un grup de científics i professionals del sector alimentari interessats a intercanviar coneixements i opinions. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 55 També he intervingut en recerques sobre anàlisi d'additius en aliments, anàlisis d'aigües, alguns estudis sobre polifenols i àcids orgànics en vi, residus de pesticides en aliments, dret alimentari, nutrició comunitària, estabilitat d'aliments i interaccions entre aliments i medicaments. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 55 La diversitat ajuda o dificulta la millor comprensió del fet alimentari? |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 55 En general, no se li afegeix cap producte alimentari o additiu. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 55 El Consell Alimentari de la Mediterrània és una institució sense ànim de lucre fundada l'any 1983 amb la finalitat de treballar en la informació, formació i defensa dels consumidors. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 55 Aquest concepte de densitat nutricional permet establir l'equilibri alimentari al llarg del temps, tot fent comparacions i intercanvis entre diferents aliments i plats. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 55 D'acord amb l'esperit de l'ACCA, aquests grups constitueixen una plataforma de diàleg entre els associats, que coincideixen en alguna de les moltes àrees de coneixement que conformen el sector alimentari, siguin de l'àmbit científic, industrial, jurídic, etc. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 55 Els reptes que genera treballar en l'àmbit alimentari actualment són molts, ja que la ciència, la tecnologia, la legislació, etc., canvien de pressa i exigeixen estar molt al dia. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 55 Cap a començament del 2009, la Junta de l'ACCA es va plantejar quins temes eren els que podien ser d'interès per als professionals que integren aquesta associació i, en general, per a tots aquells que desenvolupen llurs activitats en el món alimentari. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons