![]()  | 
  
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
concentrarverb  | 
  
 ![]() TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Aquestes micotoxines són compostos termoresistents i no es destrueixen en la majoria de les etapes del processament d'aliments, alhora que es poden fins i tot concentrar en etapes posteriors (Ventura et al., 2006).  | 
  
 ![]() TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Ara bé, el treball plantejat pretén, d'una banda, concentrar -se a Catalunya i, per extensió, als territoris de parla catalana, i de l'altra, ampliar l'abast de la informació existent, tenint en compte aspectes com publicacions i patents en l'àmbit de l'alimentació, i l'impacte en relació amb altres matèries.  | 
  
 ![]() TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Va suposar concentrar en una única entitat un seguit de centres, serveis i instituts que depenien o tenien relacions amb diputacions, universitats i la Generalitat de Catalunya, i que treballaven en l'àmbit de la investigació en el sector agroalimentari.  | 
  
 ![]() TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Una o dues tasses de cafè poden fer que una persona se senti més desperta, alerta i capaç de concentrar -se.  | 
  
 ![]() TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Amb referència a la quota de volum en els iogurts (taula 3), s'observa un mercat molt concentrat i madur (MD més Danone, índex de concentració C2: 94,3 % el 2009); la resta sembla que tenen molt poc a fer, perquè no tenen massa crítica des de fa anys i no poden reaccionar.  | 
  
 ![]() TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 El mercat de llet i els derivats lactis té una dependència excessiva del canal d'alimentació, el qual, alhora, està molt concentrat.  | 
  
![]()  | 
  
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
  
  Telèfon +34 932 701 620.  informacio@iec.cat - Informació legal 
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons