ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

durum

nom masculí
Terminologicitat: 0.229




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 2

Fa uns sis mil anys, el Kamut® es va desenvolupar a partir de l'emmer i és una forma cultivada del blat durum.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 2

CARACTERÍSTIQUES DELS ANTICS CEREALS Els tres tipus (Kamut®, emmer i einkorn) pertanyen a la categoria del blat i són espècies diferents, de la mateixa manera que el blat tou, l'espelta i el blat durum.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons