A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
edatnom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 3 La composició de la carn fresca varia en funció de l'espècie animal (edat i sexe), fins i tot en una mateixa canal (vegeu la taula 5 per a la carn de porc a Alemanya). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 3 S'hi incorpora una sèrie d'indicadors biològics com la composició i abundància de la flora aquàtica, de la fauna bentònica d'invertebrats i l'estructura i edat de la fauna ictiològica. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Que els quatre queixals més interns acostumin a aparèixer, quan ho fan, tardanament respecte a la resta de les dents, a una edat que se suposa que s'assoleix la maduresa personal, no és una prova en absolut concloent per atribuir-los-en l'origen. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons