A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
fenilnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 D'altra banda, l'elaboració de llet de consum representa el 54,9 % de la llet recollida a Espanya el 2009 (fenil, 2009) (cal esmentar que la recollida està subjecta a les quotes lleteres que marca la UE). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 En el camp de la producció de iogurts i altres llets fermentades (ALF), el percentatge de llet recollida a Espanya destinada a la fabricació és del 12,2 % (FeNIL, 2009), i el consum a les llars se situa en 14,9 quilos/hab.any. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2010) Freqüència: 3 Malgrat que, pel fet de contenir un cert percentatge de matèria orgànica, les FEQ s’assemblen més al que seria una fase C8-C18 o fenil que no pas al gel de sílice sense derivatitzar, la utilització de condicions d’elució en fase normal és molt freqüent. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2011) Freqüència: 3 Aquest tipus d’acoblament s’ha realitzat amb diferents reactius de Grignard, com ara clorurs d’al·lil, de fenil o de vinilmagnesi, tot obtenint compostos tetrasubstituïts amb diferents cadenes orgàniques (R), de tipus 8,9,10,12-R4closo-1,2-C2B10H8. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2011) Freqüència: 3 Generalment, la primera fase emprada és una metilsilicona amb un 5% de grups fenil, però, en diverses ocasions, cal repetir la separació cromatogràfica amb una fase estacionària més polar, com la cianometilsilicona. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons