ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

fenil

nom masculí
Terminologicitat: 0.878




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

D'altra banda, l'elaboració de llet de consum representa el 54,9 % de la llet recollida a Espanya el 2009 (fenil, 2009) (cal esmentar que la recollida està subjecta a les quotes lleteres que marca la UE).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

En el camp de la producció de iogurts i altres llets fermentades (ALF), el percentatge de llet recollida a Espanya destinada a la fabricació és del 12,2 % (FeNIL, 2009), i el consum a les llars se situa en 14,9 quilos/hab.any.




Revista de la Societat Catalana de Química (2010)
Freqüència: 3

Malgrat que, pel fet de contenir un cert percentatge de matèria orgànica, les FEQ s’assemblen més al que seria una fase C8-C18 o fenil que no pas al gel de sílice sense derivatitzar, la utilització de condicions d’elució en fase normal és molt freqüent.




Revista de la Societat Catalana de Química (2011)
Freqüència: 3

Aquest tipus d’acoblament s’ha realitzat amb diferents reactius de Grignard, com ara clorurs d’al·lil, de fenil o de vinilmagnesi, tot obtenint compostos tetrasubstituïts amb diferents cadenes orgàniques (R), de tipus 8,9,10,12-R4closo-1,2-C2B10H8.




Revista de la Societat Catalana de Química (2011)
Freqüència: 3

Generalment, la primera fase emprada és una metilsilicona amb un 5% de grups fenil, però, en diverses ocasions, cal repetir la separació cromatogràfica amb una fase estacionària més polar, com la cianometilsilicona.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons