A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
figanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 D'aquesta manera, i atenent la legislació, són fruites entre d'altres: albercoc, nabiu, caqui, maduixa, magrana, figa de moro, llimona, arboç, mandarina, raïm, etc., i no s’inclouen en aquest grup els fruits secs i oleaginosos. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 La resta dels 21 primers productes presenten una freqüència menor del 3 % i inclouen productes molt habituals en la gastronomia catalana tradicional com el peix, l'ou, l'all, la sopa, el formatge, la sal, l'oli o el porc, però també altres productes potser no rars, però segurament només ocasionals en la cuina catalana contemporània com la figa, la carabassa o el cargol. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons