ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

forma natural

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.817




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

És evident que el cafè conté de forma natural cafeïna, però el cafè té moltes altres substàncies amb efectes saludables, com vitamines, minerals o els interessants antioxidants.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

Els processos normals de l'organisme produeixen radicals lliures de forma natural, com el metabolisme d'aliments, la respiració i l'exercici físic.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons