A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
formatgenom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 9 Una excepció en la durada del producte dins el congelador es dóna en els productes portats dels països d'origen, que es consideren essencials per mantenir els hàbits propis: es tracta d'herbes, espècies, algunes hortalisses i, en menor mesura, formatge s (el fet de congelar formatge és una pràctica estesa entre els llatinoamericans i els marroquins, però no en la resta dels col·lectius). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 9 La resta dels 21 primers productes presenten una freqüència menor del 3 % i inclouen productes molt habituals en la gastronomia catalana tradicional com el peix, l'ou, l'all, la sopa, el formatge, la sal, l'oli o el porc, però també altres productes potser no rars, però segurament només ocasionals en la cuina catalana contemporània com la figa, la carabassa o el cargol. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 9 Els extrems de participació que podem veure el 2009 són, per la banda alta: les postres (55,4 %), formatge tipus Burgos (54,9 %), llet (54,2 %) i iogurt (50 %). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 9 La participació més baixa és el formatge manxego/regional, amb un 33,6 %. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons