A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
gelatinanom femení |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 40 Fins fa pocs anys, els gels s’obtenien principalment amb fulles de gelatina, conegudes com cues de peix. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 40 Els diferents productes gelificants (gelatina de cua de peix, agar-agar, goma gellan, carragenats, etc.) donen textures diverses i, a més, es comporten d’una manera diferent davant l’acció de la calor, en presència de sals, etc. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 40 Cada equip prepara un gel amb gelatina i un gel amb agar-agar. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 40 Per comparar la duresa d’una gelatina de cua de peix i d’una gelatina d’agar-agar, es preparen mostres de gelatina d’agar-agar i de cua de peix amb una proporció de gelificant superior a l’emprada per estudiar l’efecte de la calor. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 40 Quines diferències hi ha entre un gel de gelatina de cua de peix i un gel d’agar-agar? |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons