A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
graunom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 56 Comprèn diferents disciplines complementàries entre elles, com són la bromatologia, la nutrició, les ciències dels aliments, la tecnologia alimentària, l'enginyeria alimentària o la seguretat alimentària, totes amb un grau d'innovació molt important en els últims anys. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 56 És important, doncs, conèixer el grau de recerca en l'àmbit de l'alimentació no només perquè és un indicador de les perspectives de futur en aquest sector, sinó també per fomentar les interrelacions entre grups d'investigadors, grups de la indústria, associats i acadèmics, de cara a facilitar la creació d'iniciatives i projectes consorciats i la innovació en productes i serveis. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 56 El mètode d'agregació del gluten pot ser adequat per predir la qualitat del gluten i les propietats de panificació de la farina de baix grau de moltura i de baix contingut en gluten. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 56 En aquest últim cas, poden sorgir tres problemes: a) es necessita una mòlta extensiva per tal d'obtenir una farina suficientment fina, b) és difícil d'aconseguir un producte constant i les propietats de panificació depenen del grau de mòlta, i c) l'emmer té una vida útil curta, d'una manera similar a l'einkorn. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 56 Es pot establir que el mètode d'agregació del gluten pot ser un mètode adient per tal de predir la qualitat del gluten i les propietats panificadores de la farina amb un baix grau de mòlta i amb un contingut feble de gluten. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 56 El fet que tots els estudis dels últims anys fets a Europa hagin demostrat que el grau de contaminació de la carn i dels productes fets a base de carn és poc important també cal que sigui destacat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 56 Servia per mesurar el grau alcohòlic. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 56 En moltes ocasions, la indústria alimentària utilitza aigua desmineralitzada en major o menor grau per fabricar els diferents productes. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 56 El control d'aquests microorganismes anomenats indicadors ens proporciona un elevat grau de seguretat en la majoria dels casos i ens permeten una identificació senzilla i relativament ràpida. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 56 Nombrosos treballs de tipus experimental i diversos estudis de caràcter epidemiològic suggereixen que els àcids grassos de tipus omega-3 poden tenir efectes beneficiosos sobre les malalties de naturalesa cancerosa: redueixen el desenvolupament metastàtic i el creixement tumoral en inhibir el grau de mitosi de les cèl·lules canceroses, en accelerar la seva mort per apoptosi, en induir la diferenciació cel·lular, en inhibir l'angiogènesi, en alterar el metabolisme dels estrògens, etc. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 56 Nombrosos treballs de tipus experimental i diversos estudis de caràcter epidemiològic suggereixen que els àcids grassos de tipus omega-3 poden tenir efectes beneficiosos sobre les malalties de naturalesa cancerosa: redueixen el desenvolupament metastàtic i el creixement tumoral en inhibir el grau de mitosi de les cèl·lules canceroses, en accelerar la seva mort per apoptosi, en induir la diferenciació cel·lular, en inhibir l'angiogènesi, en alterar el metabolisme dels estrògens, etc. |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 58 Per altra banda, pel que fa als estudiants també existeixen col·leccions parcials d’exàmens d’admissió i de grau conservats de manera independent o inclosos als llibres de graus, dels quals en LES COL·LECCIONS DE FÍSICA I QUÍMICA DELS INSTITUTS DE SECUNDÀRIA 89 5. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons