A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
gruixnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 12 Temps estimat per a talls d'un gruix d'entre 25 i 30 mm. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 12 Temps estimat per a talls d'un gruix d'uns 10 mm. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 12 Els temps de cocció són orientatius, ja que, segons el gruix de les mostres, poden variar. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 12 La diferència entre els temps de cocció dels peixos frescs i els dels congelats es troba entre 5 i 10 min depenent del gruix de la mostra (Figura 7). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 12 S'ha de tenir en compte que, quan es cuina a 60 ºC, el temps estimat es troba sobre els 10 min, i a 50 ºC, entre els 15 i 20min (depenent del gruix de la peça). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 12 Els neutrons, com que no tenen càrrega elèctrica, són molt penetrants; travessen tots els materials que retenen les radiacions anteriors, però poden quedar retinguts per murs de formigó de suficient gruix. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons