ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

nervi vasomotor

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0,887
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1987)
Freqüència: 4

Despres del descobriment dels nervis vasomotors i de llurs centres (Claudi Bernard (2), Ludwig (3), etc., alguns investigadors consideraren la relaxacio dels vasos periferics com el factor responsable dels trastorns circulatoris, i es dividiren les opinions entre la teoria cardiaca i la vasomotora.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1932)
Freqüència: 4

El descobriment i l'estudi fisiològic dels nervis vasomotors realitzat per Schiff, per Meyer i per Axmann, primerament, i després gairebé simultàniament per Cl. Bernard, Brown-Séquard i Waller, permeteren d'establir les fites fonamentals dels reflexos vasomotors, que més tard, amb Loven, Dastre i Morat i molts d'altres, havien de constituir un capítol molt interessant d'aquest aspecte de la qüestió.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1934)
Freqüència: 4

Solament després del descobriment dels nervis vasomotors per Claudi Bernard, es buscà una explicació racional del shock.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1929)
Freqüència: 4

Després del descobriment dels nervis vasomotors i de llurs centres (Claudi Bernard (2), Ludwig (3), etc., alguns investigadors consideraren la relaxació dels vasos perifèrics com el factor responsable dels trastorns circulatoris, i es dividiren les opinions entre la teoria cardíaca i la vasomotora.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons