ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

paella

nom femení
Terminologicitat: 0.994




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

Respecte a la superfície on es trenquen els ous, no es prenen gaire precaucions: es trenquen al plat on han de batre's o a la paella, si cal preparar un ou ferrat o una truita.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Hi ha hagut també alguns productes compostos (com la paella, l'estofat o el brou) o genèrics (com la carn o el tall) que han hagut de ser separats en els seus components o ser especificats; en aquests casos la freqüència d'aparició del producte s'ha dividit a parts iguals entre els seus components, atesa la dificultat de determinar la importància relativa de cada component (brou de carn, de peix o de verdura?, carn magra o grassa?, vianda?).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons