A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
pastanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 9 Les malalties cròniques incrementen de manera creixent la morbimortalitat en el món industrialitzat, on es tendeix a consumir cada vegada més productes elaborats i processats, rics en greixos saturats, sucres i sodi, en detriment de les fruites i hortalisses, a més d'altres aliments d'origen vegetal com cereals i els seus derivats (arròs, pasta, pa, etc.) llegums i fruits secs. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 9 La confecció de plats únics d'hortalisses amb llegums, patates o cereals (pa, pasta, arròs. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 9 Les principals aplicacions comercials de l'escalfament per IR són l'assecatge d'aliments de baixa humitat (alguns exemples són l'assecatge de pa ratllat, cacau, farines, grans, malta, productes de pasta i te). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 9 Les aplicacions són principalment de les àrees següents: assecatge d'hortalisses i peix, assecatge de pasta i arròs, escalfament de farina, fregida de carn, torrada de cereals, cafè i cacau, enfornada de pizza, galetes i pa. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons