A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
pastatnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 El principi de mesura del mètode de l'agregació de proteïnes es pot descriure de la manera següent: l'impacte de l'energia mecànica i aeròbica en el pastat condueix al desenvolupament d'una estructura del gluten capaç de retenir gas en forma de bombolles. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Es necessita més energia per continuar el procés de pastat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Un procés de pastat continu condueix a un sobrepastat de la massa (reodestrucció) i l'estructura de la massa canvia cap a una estructura lleugera (caiguda sobtada de la corba de progressió). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Gràcies a enfocaments tecnològics innovadors del pastat, de les matèries primeres, del refredament i d'una millor gestió, es pot millorar l'eficiència dels processaments de panificació. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons