A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
patogenadjectiu |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 2 Podem dir, de manera general, que els patògens i paràsits que es transmeten per l'aigua ho fan perquè tenen una elevada infectivitat (elevat poder patogen en poca concentració), poden proliferar moderadament a l'aigua i tenen una gran resistència per viure fora de l'hoste. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 2 Per tant, qualsevol altre patogen que hi hagi en el tracte intestinal d'aquest animal pot també estar present en la mostra d'aigua. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons