ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

pit

nom masculí
Terminologicitat: 0.905




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

Tal com es pot observar a les taules 1 i 2, tant la carn de pollastre (especialment el pit) com l'ou tenen uns continguts moderats en calories i àcids grassos saturats (AGS).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

Composició lipídica de la carn de pollastre i dels ous La taula 1 mostra la composició nutricional de la cuixa i el pit de pollastre, que són les parts comestibles de major valor comercial del pollastre.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

Ara bé, el pit conté quasi la meitat de lípids totals que la cuixa, els quals estan constituïts en més d'un 50 % per fosfolípids.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

Tot i així, el pit presenta una major proporció d'àcids grassos poliinsaturats (AGPI) i menor de monoinsaturats (AGMI) que la cuixa (Cortinas et al., 2004).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons