ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

puresa

nom femení
Terminologicitat: 0.827




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

— Aigües de deu: són les aigües potables d'origen subterrani que emergeixen espontàniament a la superfície terrestre o es capten mitjançant treballs específics i que tenen unes característiques naturals de puresa que en permeten el consum.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

Com a aclariment, podem dir que les aigües minerals naturals han de demostrar la seva puresa original i poden tenir una acció favorable per a l'organisme.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

Les de deu són d'una puresa i qualitat demostrades, però sense efectes especials.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

Les aigües potables preparades corresponen a un tipus d'aigua que és molt utilitzat en països on les anteriors no tenen tradició i obeeixen a un nou tipus de concepte d'origen anglosaxó, segons el qual s'aprecial'aiguaexemptadetottipus de sals, o amb sals a mida del gust del consumidor; es tracta d'una puresa més d'origen industrial que natural.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

Com se'n garanteix la puresa Lesaigües mineralsenvasadesespanyoles provenen de deus d'origen subterrani i disposen d'un perímetre de protecció obligatori que protegeix l'aqüífer enfront de possibles contaminacions.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons