A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
rpdnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Els estadístics usats van ser els errors estàndard de calibratge (RMSEE) i de predicció (RMSEP), els coeficients de determinació en calibratge c) i de predicció (R2 p) i el valor estadístic RPD (relació entre la desviació estàndard de les dades de referència i l'error de predicció). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Alguns autors consideren que una equació és acceptable si el valor de rpd és superior a 3 (Conzen, 2006). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Tot i això, aquests models presenten uns rpd > 3 en la majoria dels casos, que és el valor establert per Cozzolino i Murray (2002) com a valor a partir del qual s'obtenen bones prediccions. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons