A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
serveinom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 7 Col·labora amb l'Agència Catalana del Consum, el servei d'Ocupació de Catalunya i els departaments d'Educació i de Salut impartint cursos, tallers i serveis en l'àmbit de l'alimentació humana. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 7 Aquest servei d'informació es nodreix bàsicament de les consultes a fonts múltiples, la gran majoria de les quals són d'accés obert: butlletins oficials, instituts estadístics, llocs web d'administracions públiques, bases de dades bibliomètriques, registres de patents, memòries d'universitats, informes, etc. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 7 A més, posa a disposició dels centres un servei de valoració de menús i aclariment de dubtes i suport per a professors. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 7 És a dir, entenem les empresessocialscomaorganitzacionsque tenen un objectiu explícit d'ajuda a la comunitat, fundades per iniciativa civil i sense ànim de lucre o on els inversors tenen un interès material molt limitat; com el seu nom indica, són empreses, i per tant, ofereixen un producte o servei al mercat i tenen uns ingressos i resultats financers. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 7 De manera molt esquemàtica, podem considerar que el que fa una empresa és transformar una matèria primera, o input, en un producte o servei final, o output, mitjançant un procés de transformació, tal com es representa a la figura 1. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons