A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
soparverb intransitu |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Majoritàriament s'afirma que es deixa fora de la nevera si es pensa consumir passades unes hores: quan es prepara per dinar, es deixa per sopar, i si es prepara a la nit, pot guardar-se també per al dia següent. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 4 La resta dels 21 primers productes presenten una freqüència menor del 3 % i inclouen productes molt habituals en la gastronomia catalana tradicional com el peix, l'ou, l'all, la sopa, el formatge, la sal, l'oli o el porc, però també altres productes potser no rars, però segurament només ocasionals en la cuina catalana contemporània com la figa, la carabassa o el cargol. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons