ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

sopar

verb intransitu
Terminologicitat: 0.807




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 4

Majoritàriament s'afirma que es deixa fora de la nevera si es pensa consumir passades unes hores: quan es prepara per dinar, es deixa per sopar, i si es prepara a la nit, pot guardar-se també per al dia següent.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 4

La resta dels 21 primers productes presenten una freqüència menor del 3 % i inclouen productes molt habituals en la gastronomia catalana tradicional com el peix, l'ou, l'all, la sopa, el formatge, la sal, l'oli o el porc, però també altres productes potser no rars, però segurament només ocasionals en la cuina catalana contemporània com la figa, la carabassa o el cargol.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons