A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
tencanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 1 Temperatures i temps de cocció estimats a partir de la teoria per a diferents peixos Peix Proteïnes / g Temperatura / ºC Agullat 12,6 60 Rap 14,9 60 Anguila 15,0 60 Peix gat 15,8 60 Llenguado de sorra 16,5 60 Abadejo 16,7 60 Solla 17,1 60 Llenguado 17,5 60 Bacallà 17,7 60 tenca 17,7 60 Carpa 18,0 55 Arengada del Bàltic 18,1 55 Esturió 18,1 55 Arengada 18,2 55 Gallineta nòrdica 18,2 55 Gall 18,2 55 Perca 18,4 50 Verat 18,7 50 Peix espasa 19,4 50 Truita 19,5 50 Anxova 20,1 50 Roger 20,4 50 Ratlla 20,5 50 Sardina 50ºC,8min:texturatendra. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons