ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

vi negre

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0.977




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

Els aliments més destacadament aportadors d'antioxidants exògens són la soja, el te, el cafè, el vi negre, el romaní, la sàlvia i altres espècies, els cítrics i altres fruites, les cebes i les olives.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

Algunes begudes consumides habitualment són riques en compostos fenòlics, per exemple: - cafè: 200-500 mg per tassa - te: 150-200 mg per tassa - vi negre : 200-800 mg per got.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons