ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

vitamina E

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.986




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 33

En una primera part es recull la informació disponible sobre la composició lipídica de la carn de pollastre i dels ous, i de vitamina E (a-tocoferol), coneguda pel seu gran poder antioxidant.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 33

La incorporació de vitamina E (a-tocoferol) al pinso referma els 1,9 mg per 100 g de l'ou i els 0,3 mg per 100 g de la carn de pollastre.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 21

Per exemple, l'àcid ascòrbic, o vitamina C, regenera la vitamina E, mentre que els polifenols, compostos bioactius presents en algunes fruites i hortalisses, permeten l'estalvi de la vitamina C.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons