Presentació 15/9/2009

La Càtedra UNESCO de Llengües i Educació de l’Institut d’Estudis Catalans organitza les Jornades: Llengua i Acollida. Responsabilitat social a tres bandes: administració, empresa i agents socials. Tres sessions i tres debats, centrats en el tractament dels aspectes econòmics de la diversitat i en la comunicació i la gestió de la diversitat. I tres actors implicats en el desenvolupament de la cultura catalana com a element de cohesió social, i d’entesa entre els nouvinguts: l’administració, l’empresa i les associacions.

Entre els nostres objectius hi ha la necessitat d’impulsar propostes de bones pràctiques culturals, en format estàndard per a tot tres sectors. L’objectiu final d’aquestes jornades és l’elaboració d’un decàleg de bones pràctiques culturals: tasca que no és possible de realitzar sense la col•laboració dels implicats, ni sense llur experiència i punt de vista professional.

Fitxa model (tractament de la diversitat)

  

Participants

Oriol Amorós
Pere  Arcas
Joan A. Argenter
Eduard Arruga
Marc  Belzunces

Mohamed Hilal Bent Ali
Rosa Calafat
Germà Capdevila
M. Antònia Font
Rafael Garcia
Salvador Giner
Bernat Joan
Rafael Jorba
Imanol Larrea
Sabrina Lauro
Joan Majó
Joan Martí
Rita  Marzoa

Artemi Nolla
Ignasi Perramon
Verònica Platas
Joseba Polanco
Pere Puig

Pere Joan Pujol
Antoni  Ramis Bestard
Antoni  Riera Font
Albert  Sàez
Joan Soler

Oriol Soler castanys
Miquel Strubell

Xavier Verdaguer
Eduard  Vinyamata


Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona. Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal