Curriculum

Pere  Arcas

Pere Arcas (Barcelona, 1964)

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en direcció teatral per l'Institut de Teatre de Barcelona.

Després de viure uns anys alternant la direcció teatral amb la docència d’interpretació dramàtica va començar la seva carrera periodística com a crític teatral a Ràdio 4. El 1991 s'incorpora a Televisió de Catalunya, on ha treballat en tots els gèneres (informatius, documentals, magazines, concursos, dramàtics, esports, etc) com a redactor, guionista, realitzador o director de programes tan diversos com “La Marató de TV3”, “L’aventura quotidiana”, “Les 1000 i una” ó “Històries de Catalunya”. Comparteix amb els seus companys del programa Malalts de tele el premi Ondas 1998 al programa de televisió més innovador.

Actualment és el responsable de programes d'aprenentatge de Televisió de Catalunya, des d'on es produeixen continguts per a totes les plataformes tecnològiques de comunicació. Des d'aquest departament s'han produït programes com Qui els va parir! (amb Carles Capdevila), l'Atrapa-sons, 10 cites o Jugamón i s’estan produint, entre altres, programes com Play, Quèquicom, o Una Mà de Contes.
 Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona. Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal