Curriculum

Xavier Verdaguer

Xavier Verdaguer Busquets
Emprenedor
Formació: Enginyer Informàtic i Arquitecte Tècnic per la UPC. Estudis d'alta direcció a la Universitat d'Stanford (Califòrnia. EEUU)
Experiencia professional: Al 1997, amb 25 anys, Xavier Verdaguer deixa el seu càrrec com a Director d'Informàtica a l'empresa Taller d'Eginyeries, SA i constitueix TMT Factory, una empresa d'innovació que ens els darrers anys ha desenvolupat sistemes de televisió interactiva per a hotels, punts d'informació a través de pantalles per aeroports, sistemes de publicitat dinàmica exterior, etc. En l'actualitat TMT Factory compta amb una plantilla de prop de més de 50 professionals de diferents procedències (11 nacionalitats diferents) i l'empresa té oficines a Barcelona, Madrid, Dubai i Mèxic. Xavier Verdaguer també participa activament en projectes de recerca i manté varis convenis de transferencia de tecnologia amb diferents universitats.
+ info sobre TMT Factory: www.tmtfactory.com
blog personal Xavier: www.xavierverdaguer.com
 Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona. Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal