Llengua - Secció Filològica
 

Observatori de neologia

Aquesta base de dades, fruit dels treballs de l'Observatori de Neologia de la Universitat Pompeu Fabra, recull els neologismes documentats en textos generals dels anys 2010 al 2016. Són textos de premsa escrita d’àmplia difusió (com El Punt Avui, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia o Ara), revistes de caràcter general (com Time Out, Butxaca o Sabors) i textos radiofònics (de La Xarxa, Catalunya Ràdio i Rac1). Convé subratllar que la tasca de l’Observatori en la recollida de neologismes és estrictament descriptiva: no es valora el grau de correcció dels neologismes documentats, tampoc es corregeixen els errors ni s’unifiquen les divergències d’ús. Volem destacar també que aquesta base de dades és possible gràcies a l’esforç generós de molts col·laboradors i al finançament sempre present de l’IEC.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Heu cercat els termes que comencen per «call center»

Cerca el terme al Termcat

1 de 4 de 4 termes 

call center m.

Mentrestant, a Palma, aguanten els 110 treballadors del *call center* de Spanair.

La Vanguardia - 31/1/2012

call center m.

A Barcelona hi ha centres de serveis europeus (com el de Computacenter o el de Booking), *call centers* (Avis, Sellbytel, Colt, Citibank o Sitel), ...

La Vanguardia - 9/2/2016

call center m.

La nova empresa, dedicada al tractament de la diabetis al mercat espanyol, integra també la marca global de medició de dispositius per al tractament d'aquesta malaltia a tot el món i l'empresa de desenvolupament d'aplicacions, així com un *call center*.

Diari ARA - 1/3/2016

call center m.

Des d'aquestes installacions es proporcionen serveis als mercats espanyol i portuguès, així com servei internacional de *call center* a set països i un centre de desenvolupament informàtic per a 52 països.

El Periódico (català) - 1/3/2016

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa