Llengua - Secció Filològica
 

Observatori de neologia

Aquesta base de dades, fruit dels treballs de l'Observatori de Neologia de la Universitat Pompeu Fabra, recull els neologismes documentats en textos generals dels anys 2010 al 2016. Són textos de premsa escrita d’àmplia difusió (com El Punt Avui, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia o Ara), revistes de caràcter general (com Time Out, Butxaca o Sabors) i textos radiofònics (de La Xarxa, Catalunya Ràdio i Rac1). Convé subratllar que la tasca de l’Observatori en la recollida de neologismes és estrictament descriptiva: no es valora el grau de correcció dels neologismes documentats, tampoc es corregeixen els errors ni s’unifiquen les divergències d’ús. Volem destacar també que aquesta base de dades és possible gràcies a l’esforç generós de molts col·laboradors i al finançament sempre present de l’IEC.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Heu cercat els termes que comencen per «deep house»

Cerca el terme al Termcat

1 de 3 de 3 termes 

deep house m.

Nous és un segell grec establert a Berlín, que publica temes de *deep house* intel·ligent que barreja sense esforç dissonàncies melangioses amb un so musculós i cru.

Time Out Barcelona - 29/1/2015

deep house m.

El protagonista de la segona edició del Brunch Electronik és Joy Orbison, pionr en el revival del *deep house* al clubbing britànic.

Time Out Barcelona - 27/3/2015

deep house m.

El discjòquei serà una de les estrelles internacionals convidades a les Gaslight Sessions, programació de festes centrades en el *deep house*.

El Periódico (català) - 11/5/2016

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa