Llengua - Secció Filològica
 

Observatori de neologia

Aquesta base de dades, fruit dels treballs de l'Observatori de Neologia de la Universitat Pompeu Fabra, recull els neologismes documentats en textos generals dels anys 2010 al 2016. Són textos de premsa escrita d’àmplia difusió (com El Punt Avui, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia o Ara), revistes de caràcter general (com Time Out, Butxaca o Sabors) i textos radiofònics (de La Xarxa, Catalunya Ràdio i Rac1). Convé subratllar que la tasca de l’Observatori en la recollida de neologismes és estrictament descriptiva: no es valora el grau de correcció dels neologismes documentats, tampoc es corregeixen els errors ni s’unifiquen les divergències d’ús. Volem destacar també que aquesta base de dades és possible gràcies a l’esforç generós de molts col·laboradors i al finançament sempre present de l’IEC.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Heu cercat els termes que comencen per «habitatge social»

Cerca el terme al Termcat

1 de 4 de 4 termes 

habitatge social m.

Els poblats de barraques, que allotjaven 44.000 persones el 1966, van desaparèixer completament de França, que els va dissoldre gràcies a una política d’*habitatges socials*.

La Vanguardia - 1/3/2016

habitatge social m.

També hi va haver unanimitat en les mocions relacionades amb els *habitatges socials* presentades per EUiA-ICV, Batega per Blanes i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, el 8 de març, Dia de la Dona.

La Marina - 1/3/2016

habitatge social m.

Compartirà espai amb l'equip d'*habitatge social* i la responsable del programa d'ajut alimentari, cosa que facilitarà la coordinació i la immediatesa de les respostes.

Avui - 1/3/2016

habitatge social m.

La banca ofereix més de 2.000 *habitatges socials*.

El País - 1/3/2016

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa