Llengua - Secció Filològica
 

Observatori de neologia

Aquesta base de dades, fruit dels treballs de l'Observatori de Neologia de la Universitat Pompeu Fabra, recull els neologismes documentats en textos generals dels anys 2010 al 2016. Són textos de premsa escrita d’àmplia difusió (com El Punt Avui, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia o Ara), revistes de caràcter general (com Time Out, Butxaca o Sabors) i textos radiofònics (de La Xarxa, Catalunya Ràdio i Rac1). Convé subratllar que la tasca de l’Observatori en la recollida de neologismes és estrictament descriptiva: no es valora el grau de correcció dels neologismes documentats, tampoc es corregeixen els errors ni s’unifiquen les divergències d’ús. Volem destacar també que aquesta base de dades és possible gràcies a l’esforç generós de molts col·laboradors i al finançament sempre present de l’IEC.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Heu cercat els termes que comencen per «half pipe»

Cerca el terme al Termcat

1 de 4 de 4 termes 

half pipe m.

Els millors snowboarders internacionals demostraran el seu nivell a La Molina durant les finals de la Copa del Món LG d'Snowboard FIS, que se celebrarà el març de 2010, en les disciplines de *half pipe* (HP), snowboard cross (SBX) i paral·lel gegant (PGS)

L'Hiperbòlic - 1/2/2010

half pipe m.

En les disciplines de *half pipe* (HP), snowboard cross (SBX) i paral·lel gegant (PGS).

Revista Hiperbòlic - 1/2/2010

half pipe m.

Rubèn i Isaac Vergés i Oriol Fargas, en *half pipe*.

Avui - 13/1/2011

half pipe m.

També trobem zones habilitades especialment on es pot practicar esport amb equipaments de l'Ajuntament, com ara els diferents camps de vòlei platja a la Barceloneta, a la Icària i al Bogatell, un petit gimnàs a la Barcelonesa o un *half pipe* per a bicicl

Claror - 31/5/2011

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa