Llengua - Secció Filològica
 

Observatori de neologia

Aquesta base de dades, fruit dels treballs de l'Observatori de Neologia de la Universitat Pompeu Fabra, recull els neologismes documentats en textos generals dels anys 2010 al 2016. Són textos de premsa escrita d’àmplia difusió (com El Punt Avui, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia o Ara), revistes de caràcter general (com Time Out, Butxaca o Sabors) i textos radiofònics (de La Xarxa, Catalunya Ràdio i Rac1). Convé subratllar que la tasca de l’Observatori en la recollida de neologismes és estrictament descriptiva: no es valora el grau de correcció dels neologismes documentats, tampoc es corregeixen els errors ni s’unifiquen les divergències d’ús. Volem destacar també que aquesta base de dades és possible gràcies a l’esforç generós de molts col·laboradors i al finançament sempre present de l’IEC.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Heu cercat els termes que comencen per «jam session»

Cerca el terme al Termcat

1 de 9 de 9 termes 

jam session f.

A més de la cuina àrab i catalana, [el restaurant El Gessamí] ofereix actuacions en directe els dijous, divendres i dissabtes amb concerts *jam sessions*, teatre o espectacles diversos.

L'Actualitat del Baix Montseny - 20/1/2012

jam session f.

A les 10 de la nit, Completes Jazz, *jam session* amb Guim Garcia (saxo), Xavi Algans (teclat), Pepo Domènech (baix) i Ricard Grau (bateria), a la Sala de Ball del Casal.

Bon dia - 5/2/2013

jam session f.

Qualsevol en podia proposar alguna: des d'una *jam session* fins a un curs de guitarra.

El Poblenou - 1/3/2013

jam session f.

El Black Music Festival, que se celebrarà a Girona de l' 1 de març al 6 d'abril, vol obrir-se també a la Catalunya Nord amb un concert gratuït de presentació amb el grup Gnaposs, liderat per David Muñoz, i una *jam session* de músics francesos, el 13 de f

El Punt Perpinyà - 29/3/2013

jam session f.

Perquè el que passa els dilluns en aquestes *jam sessions* és únic, hi ha molt de nivell, pot venir un músic de qualsevol lloc i s'improvisa molt.

Time Out Barcelona - 18/12/2014

jam session f.

També hi haurà *jam sessions* en diversos locals de la població, així com concerts gratuïts de joves valors espanyols i europeus inclosos dintre de la programació del Fringe Festival de Torroella, que se celebrarà entre el 28 de juliol i l'1 d'agost.

El Periódico (català) - 18/7/2015

jam session f.

A banda de concerts de jazz, *jam sessions* i nits a banda com la del dimarts 27 d'octubre amb Albert Pla, Pascal Comelade i el seu cèlebre Somiatruites.

Time Out Barcelona - 2/10/2015

jam session f.

Els vuits clients que ocupen algunes de les taules del local semblen immersos en els seus pensaments o en la construcció de les històries inspirades per la *jam session*.

La Vanguardia - 16/10/2015

jam session f.

Tot seguit, *jam session* de ratafies amb tastos de licors i comentaris dels seus productors.

Diari ARA - 10/11/2016

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa