Llengua - Secció Filològica
 

Observatori de neologia

Aquesta base de dades, fruit dels treballs de l'Observatori de Neologia de la Universitat Pompeu Fabra, recull els neologismes documentats en textos generals dels anys 2010 al 2016. Són textos de premsa escrita d’àmplia difusió (com El Punt Avui, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia o Ara), revistes de caràcter general (com Time Out, Butxaca o Sabors) i textos radiofònics (de La Xarxa, Catalunya Ràdio i Rac1). Convé subratllar que la tasca de l’Observatori en la recollida de neologismes és estrictament descriptiva: no es valora el grau de correcció dels neologismes documentats, tampoc es corregeixen els errors ni s’unifiquen les divergències d’ús. Volem destacar també que aquesta base de dades és possible gràcies a l’esforç generós de molts col·laboradors i al finançament sempre present de l’IEC.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Heu cercat els termes que comencen per «who is who»

Cerca el terme al Termcat

1 de 3 de 3 termes 

who is who m.

Com molts catalans que encara no s'han acostumat al *who is who* del Govern de Mas.

El Periódico (català) - 3/4/2011

who is who m.

La gala serveix per donar el tret de sortida a les magnífiques exposicions temàtiques de moda (hem vist des de britishmania a superherois) anuals que organitza el Costume Institut del maig a l'agost, i allà s'hi reuneixen el *who is who* de les celebritie

Presència - 19/5/2013

who is who m.

Parlem amb Ferran Amado, redactor de la revista Enderrock i productor i coordinador dels tres recopilatoris Blackcelona editats per Discmedi: uns cinquanta grups que són el *who is who* de la nova escena de la música negra a Barcelona.

La Vanguardia - 6/8/2016

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa