ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Presentació

La interfície ExtractCIT aplega la terminologia de les revistes de l’IEC. S’han extret automàticament les unitats terminològiques més freqüents de cada revista, diversos membres de l’IEC les han validades com a rellevants en cada àmbit de coneixement i se n’han publicat els vocabularis corresponents, amb informació de la categoria gramatical i el context d’ús. També s’hi ha incorporat un metacercador que consulta tots els vocabularis alhora.

Els resultats d'aquest projecte, a més de publicar-se en línia per a tota la comunitat lingüística, són una font de materials fonamental per a la Comissió de Terminologia Científica i Tècnica de l'Institut d'Estudis Catalans, comissió que integra membres de totes les seccions, que interactua amb la Comissió Lexicogràfica i el TERMCAT, Centre de Terminologia, de cara a la normativització i la normalització de la terminologia catalana documentada.

A final de 2022, amb els continguts de sis revistes, el banc de dades conté 5.322 unitats terminològiques de diversos àmbits de la ciència i de la tècnica, amb 22.604 registres de contextos diferents.

 

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons