A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
acetat de couresintagma nominal masculí |
Revista de la Societat Catalana de Química (2007) Freqüència: 3 Els productes que s’obtenien eren acetats de coure i acetats bàsics de coure. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2007) Freqüència: 3 Cennino Cennini recomana que el producte obtingut es molgui amb vinagre, perquè així s’obté un producte més estable i els acetats bàsics de coure es converteixen en acetats de coure més o menys hidratats que són més estables. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2007) Freqüència: 3 I el resultat és una mescla complexa de compostos de coure, com carbonats bàsics de coure, hidroxiclorurs de coure i acetats de coure. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons