ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

acetat de coure

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0




Revista de la Societat Catalana de Química (2007)
Freqüència: 3

Els productes que s’obtenien eren acetats de coure i acetats bàsics de coure.




Revista de la Societat Catalana de Química (2007)
Freqüència: 3

Cennino Cennini recomana que el producte obtingut es molgui amb vinagre, perquè així s’obté un producte més estable i els acetats bàsics de coure es converteixen en acetats de coure més o menys hidratats que són més estables.




Revista de la Societat Catalana de Química (2007)
Freqüència: 3

I el resultat és una mescla complexa de compostos de coure, com carbonats bàsics de coure, hidroxiclorurs de coure i acetats de coure.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons