A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
additiunom masculí |
Educació Química - EduQ (2008) Freqüència: 10 En una etiqueta de producte alimentari, hi ha sobretot dos aspectes interessants: la composició (ingredients), amb indicació dels additius; i la composició nutricional, amb expressió del valor energètic, la proporció d’hidrats de carboni, greixos, proteïnes i altres nutrients. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 10 GOMA XANTANA: hidrat de carboni de tipus fibra que s’utilitza com a additiu espesseïdor i estabilitzant. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 10 AGAR-AGAR. És un additiu, un hidrat de carboni de tipus fibra que s’utilitza com a gelificant. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 1 En general, no se li afegeix cap producte alimentari o additiu. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2002) Freqüència: 19 Els fabricants asseguren un funcionament òptim, sempre que el combustible emprat no contingui ni plom com a additiu ni components sofrats. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2002) Freqüència: 19 En alguns casos, durant la seva fabricació, s’afegeixen additius que després s’eliminen, augmentant així la seva porositat. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2003) Freqüència: 19 Aquests productes són en realitat pintures, ja que porten lligant o resina, dissolvent (l’aigua per a pintures a l’aigua, whitespirit per a esmalts i pintures sintètiques, dissolvents forts per a epòxid, poliuretans, nitrocel·lulosa, clorocautxú), pigment (habitualment un de sol) i additius (generalment dispersants i humectants). |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons