A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
amproliumnom masculí |
Revista de la Societat Catalana de Química (2011) Freqüència: 7 En l’exemple següent es mostra la identificació d’una interferència observada en la determinació en aliments de l’amprolium, un compost d’amoni quaternari emprat contra la coccidiosi, per al qual es va desenvolupar un mètode basat en cromatografia de líquids d’interacció hidrofílica (HILIC) acoblada a l’espectrometria de masses en tàndem (triple quadrupol) emprant electrospray en mode positiu com a font d’ionització. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2011) Freqüència: 7 En analitzar mostres d’aliments (ou, pollastre) i de pinso emprant un tractament de mostra senzill, que consistia únicament en una extracció amb acetonitril i l’anàlisi directa dels extractes, es va observar que els patrons i les mostres amb la mateixa concentració d’amprolium donaven una resposta molt superior en el cas de les matrius addicionades que en el dels patrons. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2011) Freqüència: 7 Una de les possibles causes que provoquen aquest fenomen, conegut amb el nom de matrix ion enhancement, és la coelució amb l’amprolium d’alguna substància de la matriu que afavoreix la ionització del nostre anàlit. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2011) Freqüència: 7 Es va observar que, en el moment de retenció de l’amprolium, apareixia una substància amb un ió de massa m/z 162 (figura 3). |
Revista de la Societat Catalana de Química (2011) Freqüència: 7 Per tant, aquesta era la substància responsable de l’efecte matriu en la determinació d’amprolium en els aliments analitzats. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2011) Freqüència: 7 Altrament, la utilització d’un equip capaç de treballar en mode de massa exacta ens ha permès la identificació d’una interferència cromatogràfica en l’anàlisi d’amprolium, responsable d’un important efecte matriu. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons