A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
antocianinanom femení |
Educació Química - EduQ (2010) Freqüència: 5 L’article mostra una manera d’abordar de forma contextualitzada i amb enfocament CTS, per tal d’afavorir el desenvolupament de competències, una activitat experimental versàtil i accessible que utilitza extractes de fruites que contenen antocianines per discutir conceptes com ara acidesa, basicitat, indicadors de pH i equilibri químic. |
Educació Química - EduQ (2010) Freqüència: 5 Proposem un experiment versàtil i accessible que utilitza gel sec i extractes d’antocianines de fruites per demostrar i discutir conceptes com acidesa, basicitat, indicadors de pH i equilibri químic. |
Educació Química - EduQ (2010) Freqüència: 5 Les antocianines són colorants naturals fàcilment obtinguts a partir d’espècies vegetals i tenen propietats indicadores de pH. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons