A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
assecatgenom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 3 La pèrdua de pes per assecatge pot arribarfinsal30%. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Així, cal distingir entre etapes físiques, químiques i bioquímiques: a) Etapes físiques: mòlta, tamisatge, mescla, fluïdització, sedimentació, flotació, filtració, rectificació, absorció, extracció, adsorció, intercanvi de calor, evaporació, assecatge, etc. b) Etapes químiques: refinació, pelada química. c) Etapes bioquímiques: fermentació, esterilització, pasteurització, pelada enzimàtica. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Les aplicacions són principalment de les àrees següents: assecatge d’hortalisses i peix, assecatge de pasta i arròs, escalfament de farina, fregida de carn, torrada de cereals, cafè i cacau, enfornada de pizza, galetes i pa. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons