|  | 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
| bany mariasintagma nominal masculí | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Coeu-les a 60 ºC durant 12 min (48 ºC a cor de producte) en un bany maria o un forn de vapor. | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Submergiu les bosses en el termos de cocció (bany maria) a 50 ºC durant 15 min (45 ºC a cor de producte). | 
|  | 
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
  
  Telèfon +34 932 701 620.  informacio@iec.cat - Informació legal 
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons