A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
cacaunom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Hemestudiat la seva presència i formació en vi, cacau, peix i derivats, formatges i també embotits i altres derivats de la carn. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Dins dels greixos, els més rics en AE són la mantega de cacau, el llard de porc, el sèu de boví i la mantega [4]. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Les principals aplicacions comercials de l'escalfament per IR són l'assecatge d'aliments de baixa humitat (alguns exemples són l'assecatge de pa ratllat, cacau, farines, grans, malta, productes de pasta i te). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Les aplicacions són principalment de les àrees següents: assecatge d'hortalisses i peix, assecatge de pasta i arròs, escalfament de farina, fregida de carn, torrada de cereals, cafè i cacau, enfornada de pizza, galetes i pa. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 La major part d'ells conclouen que el cafè té el major poder antioxidant entre totes les begudes i aliments de consum habitual (per sobre del te verd, el te negre, el vi, el cacau, la cervesa, les begudes de cola i alguns sucs de fruita) i que en molts països el major contribuent a la ingesta total diària d'antioxidants dietètics és el cafè. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 També es pot trobar, tot i que en quantitats més petites, en el cacau i les nous de cola. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons