ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

capacitat antioxidant

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.825




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Les investigacions que van emprar els dos tipus principals de cafè, robusta i arabica, van comprovar que el primer duplica la capacitat antioxidant del segon pel seu major contingut en àcid clorogènic.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Aquest fet indica que hi ha una important sinergia entre ells, augmentant la capacitat antioxidant total.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Hem de considerar, doncs, el cafè com una font dietètica d'antioxidants de caràcter únic, amb un perfil molt propi i específic, i amb una alta capacitat antioxidant total.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons