|  | 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
| capacitat antioxidantsintagma nominal femení | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Les investigacions que van emprar els dos tipus principals de cafè, robusta i arabica, van comprovar que el primer duplica la capacitat antioxidant del segon pel seu major contingut en àcid clorogènic. | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Aquest fet indica que hi ha una important sinergia entre ells, augmentant la capacitat antioxidant total. | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Hem de considerar, doncs, el cafè com una font dietètica d'antioxidants de caràcter únic, amb un perfil molt propi i específic, i amb una alta capacitat antioxidant total. | 
|  | 
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
  
  Telèfon +34 932 701 620.  informacio@iec.cat - Informació legal 
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons