A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
consum de carnsintagma nominal masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 En altres productes com les carns, també són la textura, el color i l'olor els indicadors fiables del seu estat, encara que de manera recurrent s'indica que la millor manera de prevenir problemes relacionats amb el consum de carn en mal estat és consumir-la ben cuita. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 4 Al final de l’exposició de les quatre ponències es donà el torn de paraula als 150 assistents, que exposaren opinions sobre: —les possibilitats dels productes ecològics — la producció i el consum de carn roja — nutricèutics, o suplència de medicaments per aliments — confusió entre els consumidors; qui té credibilitat? — com cal informar i educar en qüestions alimentàries —necessitat de comunicació entre professionals de diferents especialitats. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons