ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

contingut en aigua

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0.911




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

Pel contrari, la fruita fresca, pel seu contingut en aigua (80 %, aproximadament), té pèrdues que s'estima que poden oscil·lar entre un 40 i un 50 % en regions tropicals o subtropicals que no compten amb els mitjans adequats de refrigeració.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Aquests efectes depenen dels processos radioinduïts, ja que es veuen afavorits per la presència d'oxigen, per l'augment del pH, per l'augment de la temperatura i pel contingut en aigua.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Cal notar que un residu concret d'un dels subgrups podria presentar valors per sota o per sobre de l'interval adoptat, en funció de la composició i, sobretot, del contingut en aigua.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons