A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
dieta habitualsintagma nominal femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Consegüentment, les entitats científiques o sanitàries de referència en salut cardiovascular o en nutrició humana i dietètica aconsellen el fet de disminuir el percentatge d'energia que actualment aporta aquest tipus de greix a la dieta habitual. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Amb la dieta habitual, la major part dels eicosanoids procedeix de l'àcid araquidònic (C20:4 ?-6), derivat, al seu torn, de l'àcid linoleic ingerit amb els aliments. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 4 Per tot això, els professionals de la nutrició aplicada s'esforcen a oferir suggeriments per fomentar la inclusió de fruites en la dieta habitual i augmentar el consum d'hortalisses, tant crues com cuites, de la població en general i, molt especialment, en els grups més sensibles a mancances i desequilibris nutricionals, com poden ser els nens i adolescents, les dones embarassades i lactants i també la gent gran. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons