A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
duradanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 El control complet d'aptitud requereix del compliment d'un bon nombre de paràmetres microbiològics i fisicoquímics, alguns d'ells amb procediments analítics d'una durada important. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Una excepció en la durada del producte dins el congelador es dóna en els productes portats dels països d'origen, que es consideren essencials per mantenir els hàbits propis: es tracta d'herbes, espècies, algunes hortalisses i, en menor mesura, formatges (el fet de congelar formatge és una pràctica estesa entre els llatinoamericans i els marroquins, però no en la resta dels col·lectius). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Els projectes han de presentar un fort component de transferència i tenen una durada de cinc anys. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Els projectes CENIT tenen una durada de quatre anys i es formalitzen mitjançant un consorci d'empreses o una agrupació d'interès econòmic (AIE). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Els radicals lliures són més perillosos com més gran és la seva reactivitat, concentració, persistència i durada de la seva acció. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Després de prendre una tassa de cafè, la cafeïna es distribueix aviat per tot el cos, afectant tots els sistemes: el nerviós, el cardiovascular, el respiratori… No obstant això, la cafeïna no s'acumula al cos, per la qual cosa els seus efectes són transitoris i de curta durada. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons