A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
estabilitatnom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 7 També he intervingut en recerques sobre anàlisi d'additius en aliments, anàlisis d'aigües, alguns estudis sobre polifenols i àcids orgànics en vi, residus de pesticides en aliments, dret alimentari, nutrició comunitària, estabilitat d'aliments i interaccions entre aliments i medicaments. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 7 El processament amb fermentació retardada proporciona millores considerables en termes d'estructura de la molla (no s'ulla), d'estructura del porus oberta, de frescor més llarga i d'unes millors humitat i estabilitat de la massa. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 7 Així, per aconseguir la màxima estabilitat oxidativa de la carn de pollastre cuita, es necessita incorporar 200 mg/kg d'acetat d'a-tocoferol si els pinsos contenen 61 g d'AGPI/kg. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 7 Durant els processos metabòlics normals del cos humà, es donen unes reaccions entre molècules mitjançant les quals es passen electrons les unes a les altres buscant la major estabilitat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 7 Per aconseguir la seva estabilitat, modifiquen altres molècules del seu voltant i provoquen l'aparició de nous radicals, per la qual cosa es crea una reacció en cadena que danyarà moltes cèl·lules i que pot ser indefinida si els antioxidants no hi intervenen. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 7 La defensa contra els radicals lliures:els antioxidants Un nutrient té propietats antioxidants quan és capaç de neutralitzar l'acció oxidant de la molècula inestable d'un radical lliure sense perdre la seva pròpia estabilitat electroquímica. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons