A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
forn de vaporsintagma nominal masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 3 Per a la cocció de la mostra en el Roner o forn de vapor, s'envasa l'aliment al buit amb una envasadora VAC-STAR S223 en una bossa de coextrusió tèrmica; en aquest cas, s'han emprat bosses de la marca Termopack amb 20 my de poliamida i 70 my de polietilè. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 3 Coeu-les a 60 ºC durant 12 min (48 ºC a cor de producte) en un bany maria o un forn de vapor. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons