A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
fructosanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 1 Aquestos processos van influir en la relació de sucres fructosa /glucosa, ja que, a causa de la major reactivitat de la glucosa respecte a la fructosa en aquest tipus de reaccions, l'enfosquiment de les mostres va acompanyat d'un augment en el quocient entre el contingut en fructosa i el de glucosa. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2004) Freqüència: 1 La cerca va donar els seus fruits, però menys del que m’esperava. De compostos anunciats n’hi havia molts: àcid fòlic, fructosa, sacarosa, lecitina, lactosa... |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons